Kalem, güzel kalem

Cumartesi, Eylül 22, 2007

Saç olayı

Malum saçlarım oldükça uzadı. Saç uzunluğu ve gürlüğü arttıkça dökülme oranı da artıyomuş da bu aralar iyice dökülmeye başladı, bayadır kırıkları falan aldırmadım, ondan olabilir mi?
Kızlar ve uzun saçlı erkekler! Hoba! Bişeyler söylesenize bana, saç bakımını falan anlatın. Yapın bunu.

9 Comments:

  • kırıkları aldırınca daha az dökülüyomuş,benim berber öyle demişti. ama daha çok gideyim de daha çok alsın diye söylemiş olabilir bilmiyorum,bıladi bastırd.

    yok yok düşündüm de kırıkları aldırdıktan sonra daha az dökülüyodu bi süre.kırıklarımı aldıran bi erkeğim ben evetqwwqeqew

    By Blogger Unknown, at 2:40 ÖS  

  • Saç uzatmaya başladığımdan beri hiç kırık aldırmadım. O_o Öleyim ben.

    Cidden saç uzunluğu arttıkça saç dökülme oranı da mı artıyor, yoksa saçın uzun olduğu için fazla dökülüyor gibi mi gözüküyor? Günde -şimdi sallamayayım, yüksek bir sayı olsun burada- saç telinin dökülmesi normalmiş.

    By Blogger Yahuda, at 3:52 ÖS  

  • Saç uzadıkça dökülme çoğalsaydı,erkekler değil bayanlar kelleşirdi.

    Arada bir kırık aldırmak,mümkünse hergün yıkamak hadi bilemedin iki günde bir,çok sıcak havayla kurutmamak,şampuanı masaj yaparak uygulamak,saç kremini saç köklerine doğru değil saçlarına nüfuz edecek şekilde uygulamak ve iyice durlamak gibi şeyler saçlarını daha sağlıklı yapcaktır.

    Uzun iş dimi?

    By Blogger çikolatalıkedi, at 3:59 ÖS  

  • abarii gitmiyorum ben berbere bundan sonra o zaman. (zaten 234567 ay oldu çaktırma)

    By Blogger Unknown, at 3:24 ÖÖ  

  • Soğuk suyla yıkamak işe yarıyor.

    By Blogger Aslı "TILSIM" Palabıyık, at 10:02 ÖÖ  

  • Bir arkadaşım bana

    - Saç kırıklarını aldırmamı,
    - Banyoya girmeden yarım saat önce saç kürü uygulamamı,
    - Saçı asla banyoda taramamam gerektiğini, banyodan çıktıktan sonra saçım kurumadan 7/24lük kremlerden kullanıp öyle taramam gerektiğini söyledi.

    Evet, epey zahmetli bir iş gibi görünüyor.

    By Blogger Yahuda, at 4:25 ÖS  

  • Aynı dert bende de var maalesef.Bir kaç çözüm var şöyle ki:
    1-Saçların kırıklarını aldırmak lazım.(Bu arada bu iş için yeterli nitelikte bir berber bulamadım bir türlü,izmirde olanlar bi el atıverin.)
    2-Kısa saçlıyken kullandığımız havluyla kurutma stilinin aynısını kullanmayın.Yani havluyu alıp hunharca kafanızda gezdirirseniz saçlar püsür olur ve herhangi bir tarak bu saçlara deydiğinde bir sürü dökülmüş saç teline sahip olursunuz.O yüzden saçları ıslakken taramalı düzeltmeli,sonra da bu düzeni bozmayacak şekilde havluyla üzerinden geçmeliyiz.
    3-2gün duş almadınız,saçlarınız bağlı bağlı yattınız diyelim sonra duş aldığınızda o saçın dökülmeme gibi bir şansı yok.Saçları hergün yıkayalım ve saçlarımız bağlı yatmayalım.Mümkünse açtıktan sonra da düzgün kalacak bir pozisyonda uyuyalım.
    Saç bakım işini geçiyorum.Ablam birşeyler söylemişti ama onları yapmak pek bi zahmetli.Eskiden kalma alışkanlıklarımız yüzünden saçlarmız bu kadar dökülüyor bence,bakımdan filan değil.
    Düşündüm de çok zahmetli iş.E bırakın dökülsün yahu kökü sende değil mi?2-3 telle kel mi kalınır ki?

    By Blogger revolver, at 5:13 ÖS  

  • kızlar çok ilgilenmez kızla yani ilgilenir de seni bırakmak yya da yavşamakdan ziyade saçını uzatsana diye başını şişirirler

    ben kimseyi iplemem,

    kız arkadaım sacını uzat sakalı kes diodu üç gen sakal bırakıp omzumdaki saçları kestim ama ao hala yanımdaydı ki artık yok ( yoksa... yok yok farklı bir nedeni var =) ))

    saçın dökülmesi ise bakamamanla alakalı ama az da saç dökülmesi olması çok normal sakın yağlandırma saçını ama

    By Blogger Batu, at 1:31 ÖÖ  

  • zamaninda kiriklari aldirmazsan o kiriklar sacinin dibine kadar ilerler. kiriklari almak lazim. banyodan sonra da geni$ di$li tarakla tararsan dugumler daha kolay ve saca zarar vermeden acilir. ve evet ikisi bir arada $ampuanlar yerine sac kremini ayrica kullanmak lazim cunku cogu sac kremi sac dibinde kullanilirsa saclari pitir pitir dokuyor.

    By Blogger siren, at 9:47 ÖÖ  

Yorum Gönder

<< Home